Actie banner

Presentatie: Mogelijkheden van 3D printen

Zaterdag 9 maart 14:00 tot 15:00

Wijkcentrum de Wereld
Laan van Berlijn 1
2034 SB Haarlem

De opmars van 3D-printers is iets dat velen van ons niet onopgemerkt voorbij is gegaan. Wat ooit begon als een futuristisch concept, is nu binnen handbereik gekomen voor een breed publiek. Met de voortschrijdende technologie zijn 3D-printers niet alleen betaalbaarder geworden, maar ook eenvoudiger in het gebruik, waardoor het mogelijk is geworden om thuis zelf objecten te produceren. Maar wat houdt deze technologie precies in?

Tijdens onze volgende regiobijeenkomst hebben we het genoegen om Peter Hogenstijn uit te nodigen. Hij zal ons meenemen op een reis door de wereld van 3D-printers, van verschillende typen printers die beschikbaar zijn voor thuis tot het proces van het maken en afdrukken van 3D-tekeningen.

Hoewel de presentatie voor alle HCC-leden toegankelijk zal zijn, kan jouw inschrijving ons enorm helpen bij het beter inschatten van de belangstelling. Het stelt ons in staat om een nauwkeuriger beeld te krijgen van het aantal geïnteresseerden en eventueel de zaal aan te passen om aan de vraag te voldoen.

(Voor het inschrijven: Log in met uw HCC account en klik op de knop "Deelnemen" boven in de agenda.)

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!kennemerland

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden